Τα αφιερώματα συνεχίζονται για το νησί της Τήνου. Σειρά έχει αυτή τη φορά το Travel + Leisure πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά ταξιδιωτικά περιοδικά. Το αφιέρωμα βρίσκεται σε ηλεκτρονική μορφή και μπορείτε να το βρείτε εδώ (https://www.travelandleisure.com/trip-ideas/island-vacations/what-to-do-on-tinos-island-greece).

Μεταξύ άλλων αναφέρει η δημοσιογράφος: Υπάρχουν 50 χωριά στο νησί και τα περισσότερα έχουν τουλάχιστον μια ταβέρνα όπου σερβίρουν πανέμορφα παραδοσιακά πιάτα, όπως ψητές μελιτζάνες με σκόρδο και αγκινάρες με ελαιόλαδο και λεμόνι. Αναφορά γίνεται και στο Tinos Food Paths οπού αναφέρουν χαρακτηριστικά:

Το Τinos Food Paths: Είναι μια κοινότητα των ντόπιων στον τομέα της γαστρονομίας και της φιλοξενίας σκοπός είναι να επεκτείνουν τη γαστρονομική σκηνή του νησιού. Η ομάδα πραγματοποιεί διάφορες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του έτους, με το πιο αναμενόμενο να είναι το φεστιβάλ των τροφίμων το Μάιο. Οργανωμένοι γιορτάζουν: τις παραδόσεις της Τήνου, τις κουζίνες και τον τρόπο ζωής, προσκαλώντας σεφ από όλη τη χώρα για να έρθουν πειραματικά με τοπικά συστατικά και γεύσεις.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.