Η TravelStaytion.com είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες ενοικίασης κατοικιών, διαχειριζόμενες από επαγγελματίες διαχειριστές ακινήτων και ιδιοκτήτες σε όλο τον κόσμο. 

Από την ίδρυσή της τον Απρίλιο του 2013 στο Notting Hill του Λονδίνου, η TravelStaytion έχει αποκτήσει ένα διαρκώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο με πάνω από 65.000 εκπληκτικές ιδιοκτησίες σε περισσότερους από 700 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

H TravelStaytion.com εξασφαλίζει την παροχή άριστων υπηρεσιών στους ταξιδιώτες της, συνεργαζόμενη με εγκεκριμένους και άκρως επαγγελματίες ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων.

Με περισσότερους από 100.000 επισκέπτες που εμπιστεύονται την TravelStaytion.com για την διαμονή τους και με εκτεταμένη προβολή σε εκατομμύρια ταξιδιώτες θεωρούμαστε κορυφαίος πάροχος και αναπτυσσόμενη πλατφόρμα παγκοσμίως.
Η Τήνος, αποτελεί ένα από τα διαμάντια του Αιγαίου, και αποτελεί την μούσα της TravelStaytion.com ως προορισμό άξιο προώθησης παγκοσμίως καθώς το επίπεδο φιλοξενίας, γαστρονομίας και πολιτισμού. Το ελληνικό DNA της εταιρίας δημιουργεί την ανάγκη για την προβολή, την προώθηση και την επένδυση σε αυτό το τόπο.

Τα τελευταία 2 χρόνια, δημιουργούμε μόνιμα διαφημιστικό και καλλιτεχνικό υλικό, ώστε να παρουσιάσουμε με την δική μας αισθητική τις μαγικές οπτικές γωνίες του νησιού. Τόσο το φωτογραφικό υλικό αλλά και το βίντεο που έχουμε δημιουργήσει, χρησιμοποιείται στο λανσάρισμα της καινούριας μας πλατφόρμας και θα ταξιδέψει παγκοσμίως.
Η Τήνος, επίσης αποτελεί αφετηρία για ένα πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ της εταιρίας μας τα Staytion.Το Staytion είναι μια επί τόπου reception όπου τόσο οι ταξιδιώτες όσο και οι οικοδεσπότες απολαμβάνουν αποκλειστική και ειδικά προσαρμοσμένη εξυπηρέτηση.
Πιστεύουμε, πως η διαμονή σε ένα διαμέρισμα, ένα σπίτι ή μια βίλα δεν αποτελεί πλέον συμβιβασμό ή εναλλακτική λύση.

Είμαστε η πρώτη online πλατφόρμα κρατήσεων τουριστικών καταλυμάτων που έχει ως στόχο την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας από τον εκάστοτε οικοδεσπότη ( Host Reception), και όχι μόνο την ενοικίαση μιας κατοικίας η δωματίου, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία διαμονής στους ταξιδιώτες της.

Με την δημιουργία αυτών των σταθμών, τα «Staytion», έχουμε ως σκοπό να προσκαλέσουμε όλους τους επαγγελματίες διαχειριστές ακινήτων και ιδιοκτήτες να απολαύσουν εξατομικευμένες υπηρεσίες προώθησης των ακινήτων τους και παρακολούθηση των λογαριασμών τους μέσω των προσωπικών αντιπροσώπων της TravelStaytion.Δημιουργούμε μια μοναδική συλλογή καταλυμάτων παρεχόμενες μόνο από επαγγελματίες στο χώρο της φιλοξενίας, βασισμένη σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις και πληρότητα για αυτούς.

Προσκαλούμε στα γραφεία μας ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων, μεσίτες και ταξιδιωτικούς πράκτορες να γνωρίσουν της υπηρεσίες μας τόσο σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Θα μας βρείτε στην Λεωφόρο Σταυρού Κιονίων, έναντι ξενοδοχείου Αλτάνα, συστεγαζόμενοι με τους τοπικούς συναργάτες μας  Aegean Constructions, Louvaris- Salvaras..


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.