Στον Τριαντάρο, σε ένα παραδοσιακό σπίτι με συναρπαστική θέα στη θάλασσα, εγκαταστάθηκε πριν λίγες μέρες, ένα πανέμορφο Ξωτικό, μια "αγγελούδα" που θέλει να μας μαγέψει! 

Σε ένα σπίτι λιτό και φιλόξενο, όπως ταιριάζει στην Τήνο και τις Κυκλάδες, με εξαιρετικά κρασιά και αποστάγματα από μικρούς Έλληνες παραγωγούς (περισσότερες από 60 ετικέτες), τυριά και αλλαντικά, τηνιακά παραδοσιακά προϊόντα και φρέσκα υλικά στην κουζίνα του, με λίγα "χειροποίητα" πιάτα, με τους μεζέδες αλλά και τα coctail του, τη ρακή και τα τσίπουρα, το καφεδάκι και τα αρωματικά τσάγια, τα ελαφριά πρωινά και τα γλυκά, το Ξωτικό άνοιξε την 1η Αυγούστου.

Με χώρο για το laptop και τα βιβλία, με το σκάκι, το τάβλι και τα επιτραπέζια για να χαλαρώνουμε. Με ωραία μουσική, με το φωτεινό του κατώι, γεμάτο στοιχεία από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού και θέα στο χωριό και τη θάλασσα, με το μπαρ προστατευμένο από τους ανέμους και με ενδιαφέρουσα λίστα από οινοπνευματώδη.

Στο Ξωτικό σας περιμένουν η Ειρήνη Κακουλίδου και ο Πάνος Ανδρονόπουλος, κάθε μέρα από τις 7.00 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.