Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το 3ο Δημ.Σχολείο ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμος Τήνου κάνει γνωστά τα εξής μέσω του ακόλουθου δελτίου τύπου:

Την Τρίτη 03/09/2019 σε επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο χώρο του σχολείου με τεχνίτη σιδερά και παρουσία της Αντιδημάρχου κυρίας Άνδροβικ Λουκριτίας καθώς και της Δ/ντριας του Σχολείου κυρίας Διασκούφη αποφασίστηκε από κοινού ότι δεν κρίνεται αναγκαία η αντικατάσταση του πλέγματος αλλά αρκεί η επισκευή και η συντήρησή  του. Έτσι  δόθηκε  άμεσα η έγκριση για επισκευή του πριν την έναρξη του σχολικού έτους καθώς και δρομολογήθηκε η εν συνεχεία συντήρηση και χρωματισμός αυτού.

Όσον αφορά στο ζήτημα του τάπητα του αύλειου  χώρου, σε συνάντηση πραγματοποιηθείσα τον Αύγουστο για θέματα που αφορούν τις σχολικές μονάδες δρομολογήθηκε ήδη η αντικατάσταση του εν λόγω τάπητα όπου μένει η τελική επιλογή και η προμήθεια  υλικών αντικατάστασής του.

Σε ότι αφορά τη μεταστέγαση του 3ου Νηπιαγωγείου ,σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος  έχει κάνει  όλες τις ενέργειες προκειμένου να μισθωθεί κατάλληλος χώρος για την στέγαση του νηπιαγωγείου και πρόκειται άμεσα να ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση του.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝΟΥ
ΛΟΥΚΡΙΤΙΑ  ΑΝΔΡΟΒΙΚ

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.