Ορκίστηκε χθες Σάββατο, 31 Αυγούστου στο Θέατρο Απόλλων στο νησί της Σύρου, η νέα Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου. Παρούσα και η νέα Έπαρχος Τήνου, κα Αναστασία Δεληγιάννη - Άσπρου συνοδευόμενη από την οικογένεια της. Για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία ο κος Χατζημάρκος παραμένει στο τιμόνι της Περιφέρειας.

Σήμερα, Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου, η Έπαρχος Τήνου έχει προταθεί ως πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου θα πραγματοποιηθεί και η ανάλογη εκλογική διαδικασία επ' αυτού. Όπως και  η ίδια δήλωσε σε χθεσινή της ανάρτηση: «Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του Περιφερειάρχη και η επιλογή του να είμαι Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου για την επόμενη διετία»

Συνεχίζοντας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μαζί με εμένα τιμά τον τόπο μου και τους ανθρώπους του. Ιδιαίτερα δε τιμά και τις γυναίκες της Περιφέρειάς μας μιας και εφόσον εκλεγώ θα έχει επιλεγεί μια γυναίκα Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου του Νοτίου Αιγαίου»

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.