Το success story της Πάρου, όπου βρήκαν καταφύγιο οι πρώην θαμώνες της Μυκόνου, και το limit up των μετοχών της Μήλου - Σέριφος, Τήνος και Αστυπάλαια ψηλά στις προτιμήσεις των πιο «ψαγμένων», ενώ η Κρήτη καταγράφει ελαφρά πτώση, τουλάχιστον σύμφωνα με τα στοιχεία Ιουνίου.

Το εν λόγο άρθρο του «Πρώτου Θέματος» αναφέρει χαρακτηριστικά για το νησί της Τήνου:

Σε πρόσφατο άρθρο του ο «Independent» παρουσίασε τα καλύτερα μέρη από όλο τον κόσμο για να επισκεφτεί κανείς τον Ιούλιο και στη λίστα του συμπεριλαμβανόταν και η Τήνος που τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει όλο και περισσότερο στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών και όχι μόνο για θρησκευτικό τουρισμό. Τα γραφικά χωριά του νησιού είναι κρυφά διαμάντια που περιμένουν να τα ανακαλύψεις και οι ψαγμένοι ταξιδιώτες, σύμφωνα με τον «Independent», την επιλέγουν για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Οι τιμές στα καταλύματα παραμένουν σε προσιτά επίπεδα, όπως και οι τιμές στα εστιατόρια του νησιού, προσελκύοντας ακόμη περισσότερους τουρίστες και δη τους Ελληνες που θέλουν να αποφύγουν τον συνωστισμό και την ακρίβεια που μαστίζει άλλα νησιά των Κυκλάδων.

-Σύμφωνα με στοιχεία του Λιμεναρχείου Τήνου, στο διάστημα Μαΐου-Ιουνίου 2019 σημειώθηκε αύξηση και συγκεκριμένα είχαμε 97.187 επιβάτες που αποβιβάστηκαν, έναντι 96.187 του ίδιου περυσινού διαστήματος, πράγμα που σηματοδοτεί την επέκταση της τουριστικής περιόδου.Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.