Φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος της τουριστικής περιόδου

Φεύγει για την υπηρεσία μας ένα δύσκολο καλοκαίρι με πάρα πολύ κόσμο με πολλά απρόοπτα βλέπε φωτιές χωρίς αυτοκίνητο ανακύκλωσης και χωρίς αυτοκίνητο " γάντζο" που κάηκαν με λίγο προσωπικό και ένα σωρό άλλες δυσκολίες! Όμως τα παιδιά που έχουμε στην υπηρεσία έκαναν τα πάντα για να έχουμε κατά γενική ομολογία ένα πεντακάθαρο νησί και θέλω μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές να τους πω για μία ακόμη φορά ότι είναι ότι καλύτερο μπορούσα να φανταστώ σε ανθρώπινο δυναμικό και ότι τους θαυμάζω και τους σέβομαι!!!

Επίσης θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας που αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και μας βοήθησαν ώστε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα!!! Επίσης όσους συμπολίτες μας στεναχωρήσαμε με τα πρόστιμα θέλω να πω ότι δεν είναι κάτι προσωπικό αλλά και τα πρόστιμα είναι μέρος της διαδικασίας έτσι ώστε να έχουμε το νησί μας καθαρό!!

Τέλος να πω ότι εμείς δεν κατεβάζουμε μανίκια επειδή μπήκαμε στο φθινόπωρο αλλά συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη και το ίδιο μεράκι για να έχουμε το νησί μας καθαρό!!!

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!!!!

 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΟΣ 
ΠΕΡΙΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.