Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας

Σας αφιερώνουμε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και αφορούν την παραγωγή δενδρυλλίων στο θερμοκήπιο και το δικτυοκήπιο του Φυτωρίου του Συλλόγου ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ.

Μετά από ένα χρόνο σκληρής δουλειάς, σας παρουσιάζουμε το θερμοκήπιο με τις χαρουπιές που έχουν ξεπεράσει σε ύψος το ένα μέτρο. Οι αγρότες φίλοι μας και τα μέλη μας, έχουν φυτέψει ήδη στο νησί περίπου χίλιες χαρουπιές, μέχρι τώρα.

Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στα μέλη και τους φίλους μας άλλες δυο χιλιάδες χαρουπιές σε διάφορα μεγέθη από 60cm έως 1,50m.με συμβολική τιμή παράλληλα με τα άλλα είδη δενδρυλλίων που γνωρίζετε (πικροδάφνες πολύχρωμες, κυπαρίσσια, κυανόφυλλα, δάφνες, φραγκοσυκιές, ελιές κλπ).

Στηρίξτε οικονομικά το Σύλλογο δώστε με ευχαρίστηση τη συνδρομή σας στον Πρόεδρο μας κ. Ιωάννη Ψάλτη που θα σας επισκέπτεται αυτές τις μέρες, ώστε το φυτώριο του Συλλόγου, να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του ιδιαίτερα στους αδύναμους...

Σας ευχαριστούμε από τώρα.

Σύνθημά μας: κάθε οικογένεια να αποκτήσει μια χαρουπιά, αυτό το μοναδικό στο είδος του, καλλωπιστικό και ταυτόχρονα καρποφόρο δένδρο.


Από το Δ.Σ.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.