Σε μία σημαντική ενίσχυση του ρόστερ του ανδρικού τμήματος προχώρησε ο Περιστεριώνας. Στην ομάδα της Τήνου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σέρτζιο Κοκαβέσι, ο οποίος επιστρέφει στο νησί της Μεγαλόχαρης όπου το 2008 και το 2010 είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Κυκλάδων με τους παίδες και τους έφηβους του συλλόγου αντίστοιχα.

www.sportcyclades.gr
Ιωάννης Νοταράς

Έπειτα, ο 26χρονος γκαρντ, ύψους 1μ.86εκ., λόγω σπουδών μετακόμισε στην Κέρκυρα, αλλά δεν παράτησε το μπάσκετ. Αγωνίστηκε από το 2013 έως το 2017 στον τοπικό Φαίακα και από το 2017 έως πέρυσι στον Κερκυραϊκό στο πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας έχοντας πολύ καλή παρουσία με τα δύο σωματεία του νησιού του Ιονίου.

 Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Περιστεριώνα, ο Κοκαβέσι μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια του Περιστεριώνα μετά από χρόνια. Παρακολουθούσα τα παιδιά και όλο αυτό που γινόταν στο κλειστό μετά από αυτές τις επιτυχίες και ομολογώ πως ζήλευα και ήθελα να το ζήσω κι εγώ. Εύχομαι καλή μπασκετική χρονιά σε όλους, μακριά από τραυματισμούς και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Πέραν, όμως, του Κοκαβέσι, στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου θα συνεχίσει να αγωνίζεται και μόνο σε αυτό από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ίλβι Καμπέρι. Ο mvp του φάιναλ φορ του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων, πέρασε το όριο ηλικίας κι έτσι θα αποτελεί μέλος του έμψυχου δυναμικού του Αντώνη Βιδάλη.

Από εκεί και πέρα, μαζί με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ξεκίνησαν από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και οι προπονήσεις όλων των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του σωματείου της Τήνου. Συνολικά είναι έντεκα τμήματα, εκ των οποίων του ανδρικού και του εφηβικού οι προπονήσεις γίνονται μαζί υπό τις οδηγίες του Αντώνη Βιδάλη και των γυναικών με των κορασίδων μαζί υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Σιώτη.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.