Το Σωματείο ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ διοργανώνει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, διάλεξη με την κυρία Μαρία Ευθυμίου, Αναπλ. Καθηγήτρια Ιστορίας ΕΚΠΑ. Το θέμα που θα αναπτύξει είναι «Τα ισχυρά σημεία του Ελληνισμού στα 4.000 χρόνια της καταγεγραμμένης Ιστορίας του».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού με ώρα έναρξης 19.45 και είσοδο ελεύθερη. Το σωματείο ευχαριστεί πολύ το HOTEL OCEANIS για την υποστήριξη της εκδήλωσης.

Η Μαρία Ευθυμίου, είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια και διδάσκει Ελληνική και Παγκόσμια Ιστορία στο τμήμα Ιστορίας και αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από επταετίας, διδάσκει κύκλους Ιστορίας σε Δήμους, Πολιτιστικούς Συλλόγους, Κέντρα Απεξάρτησης και φυλακές της χώρας. Μέχρι σήμερα δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει τις ομιλίες της και στις διαλέξεις της δημιουργείται το αδιαχώρητο. Στις διαδικτυακές πλατφόρμες οι θεατές ξεπερνούν τις 30.000. Η βραβευμένη, για την εξαίρετη πανεπιστημιακή της διδασκαλία, καθηγήτρια θα παρουσιάσει με το δικό της μοναδικό τρόπο, τα ισχυρά σημεία του Ελληνισμού τα τελευταία 4.000 χρόνια.

Μερικά από τα σχόλια από τις online παρουσιάσεις της

- Αληθινή δασκάλα ! Γεννά τον έρωτα για την Ιστορία και την ελληνική γλώσσα
- Ένας υπέροχος, ένας μοναδικός άνθρωπος! Μια ανυπέρβλητη ψυχή με πάθος για την ιστορία, με πάθος για το καλό και την προσφορά στην κοινωνία. Δικαίως την λατρεύει ο κόσμος.
- Ο τρόπος έκφρασης και μετάδοσης είναι συγκινητικός.
- Δεν την γνώριζα. Ο τρόπος που αφηγείται πραγματικά μαγεύει.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.