Στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 22/9 στη Ρόδο, συζητήθηκε ως πρώτο θέμα η Έγκριση Προγραμματισμού Δράσεων Τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το 2020. Σημειολογική η πρόταξη του θέματος αλλά και κομβική σε μια Περιφέρεια που τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι ο Τουρισμός είναι ο κύριος μοχλός ανάπτυξης της Οικονομίας της.

Εκτός της παρουσίασης του δυναμικού Πλάνου Τουριστικής Προβολής έγινε και ο Απολογισμός Δράσεων Τουριστικής Προβολής 2016 – 2019 που δείχνει τις «πρωτιές» που πετύχαμε αλλά και την εξωστρέφεια στην πράξη.

Συνεχίζουμε λοιπόν με σεβασμό στο παρελθόν, με στήριξη στο παρόν και με όραμα για το μέλλον, με στόχο τη διασφάλιση ενός θετικού μέλλοντος για τους προορισμούς – τα περίφημα νησιά μας και τις τοπικές κοινότητες, καθώς και για τις μελλοντικές γενιές, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την οικονομική ανάπτυξη στις τοπικές κοινωνίες, ενθαρρύνοντας παράλληλα πρακτικές βιώσιμου τουρισμού στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.