Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τήνου, ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτηση του τα ακόλουθα: 

Ερχόμαστε για να ενώσουμε την Τήνο και όχι να τη χωρίσουμε.

Αρκετά με τους διχασμούς, αρκετά με τις ρηχές αντιπαραθέσεις και τα ξεκατινιάσματα που πλήττουν την εικόνα και την ιστορία του νησιού μας.

Θα καλωσορίσω και περιμένω από την μειοψηφία τη νηφάλια και καλοπροαίρετη κριτική, εναλλακτικές τυχόν προτάσεις με δομή και αιτιολογία καθώς και καθαρές θέσεις με επιχειρήματα, δηλαδή όλα εκείνα τα υγιή στοιχεία που υπηρετούν το σκοπό και το ρόλο
του Δημοτικού Συμβουλίου που ενεργεί προς όφελος του τόπου.

Καμία θέση δεν έχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και δεν θα ανεχτούμε τις στείρες αντιπαραθέσεις, τις προσωπικές αντιπαλότητες και τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Δεν περισσεύει κανένας στην προσπάθεια που συνεχίζουμε να φέρουμε το νησί μας, ακόμα πιο ψηλά. Έχουμε πνεύμα συνεργασίας και αφήνουμε πίσω τις αντιπαραθέσεις του παρελθόντος.

Έτσι για λόγους υψηλού συμβολισμού και παρότι η μειοψηφία συνεχίζει ακόμη και μετά τις εκλογές να πολώνει αδικαιολογήτως το κλίμα εμείς θα υπερψηφίσουμε ως δημοτική παράταξη τους προτεινόμενους απ’ αυτή αντιπρόεδρο και γραμματέα.

Πιστός στις προεκλογικές μου δεσμεύσεις ότι σέβομαι την εμπειρία αλλά θέλω να συνδιοικήσω με τη γενιά μου και με ακόμη νεότερους από εμένα προτείνω στη θέση του Πρόεδρου του

Δημοτικού Συμβουλίου τον Πέτρο Μαρκουιζο και είμαι σίγουρος ότι θα τιμήσει την εμπιστοσύνη μας.

Σχόλια:

1 comments:

  1. Και ξεκινήσατε από σήμερα να ενώνετε τους τηνιακους.Μεγαλη η συνέπεια των λόγων σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.