Με τον δύσκολο τρόπο, καταφέρνουμε να παραμένουμε απόλυτα ταγμένοι στην εξελικτική  ανοδική πορεία που πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε αθλητή, στον δρόμο προς το αγωνιστικό ζενίθ .

Το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου, οι ρίπτες του Γ.Σ. ΑΙΑΝΤΑ ΤΗΝΟΥ, Κατσα Αλέσιο, και Χάλαρη Λεωνίδα, ταξίδεψαν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή των αθλητών των Κυκλάδων στην Μυτιλήνη για να αγωνιστούν στους 31ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες.

 Περισσότεροι από 400 αθλητές και αθλήτριες βρέθηκαν στη Μυτιλήνη οι οποίοι και έλαβαν μέρος  στο μεγάλο γεγονός της χρονιάς για την αθλητική νεολαία του Αιγαίου πελάγους.

Σε οτι αφορά το αθλητικό κομμάτι, εξαιρετική εμφάνιση και από τους δυο αθλητές μας.
Για την ιστορία, ο Χάλαρης στην σφαίρα  παμπαίδων με ατομικό ρεκόρ και επίδοση 10.23μ, τερμάτισε 12ος, και ο Κάτσα (ο οποίος να σημειωθεί οτι αγωνίστηκε τραυματισμένος), με επίδοση 12 μέτρα και 24 εκατοστά, τερμάτισε 3ος στην Σφαιροβολία Ανδρών.Στα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Μια επισήμανση για να καταλάβει ο αναγνώστης πόση σημασία έχουν τέτοιες επιδόσεις για εμάς που γνωρίζουμε την αξία που έχουν. Αναφέρουμε μόνο χωρίς περαιτέρω τοποθέτηση επί του θέματος, πως λόγω ακαταλληλότητας του υπάρχοντος Δημοτικού Γηπέδου Τήνου, και ανυπαρξία άλλου, οι αθλητές μας προπονούνται προσομοιωτικά σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Κάτι τέτοιο μεγιστοποιεί ακόμα παραπάνω την αξία τέτοιων αποτελεσμάτων απο τα παιδια μας. Ενα μεγάλο Μπραβο στον τοπικο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορειου Αιγαίου, αλλα και στον δικό μας Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κυκλαδων . Κατευθείαν η συνέχεια μας, με τις πιο μικρές ηλικίες στα ΔΗΛΕΙΑ 2019 το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβριου 2019 .

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.