Σε καλό δρόμο φαίνεται πως είναι οι αρχαιρεσίες, όσον αφορά τα έργα στο γήπεδο της Τήνου, μετά από την ορθή απόφαση του Δημάρχου του νησιού κ. Ιωάννη Σιώτου, να σταματήσει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

Έπραξε ορθά και με γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών

Στις 30 Αυγούστου λοιπόν, έληξαν οι παρατάσεις που είχε δώσει η τεχνική υπηρεσία, για το γήπεδο ποδοσφαίρου, αφού αυτό βρισκόταν σε κάκιστη κατάσταση.

Στις 5 Σεπτεμβρίου ο ΠΑΣ Τήνου με ανακοίνωσή του αναφέρει πως αναστέλλονται οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας, μέχρι νεοτέρας..

Θετικές εξελίξεις

Πλέον και με τους ανθρώπους του νησιού να περιμένουν με αγωνία το τι μέλει γενέσθαι, αναφορικά με το γήπεδο στο Βίντσι, οι πληροφορίες λένε, πως αυτό έχει μπει σε τροχιά εργασιών, οι οποίες και αναμένεται να ξεκινήσουν, λίαν συντόμως.

Ο εργολάβος που έχει αναλάβει την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα, τόνισε πως από μέρα σε μέρα θα έχει το υλικό στα χέρια του και θα ξεκινήσει τις εργασίες αποκατάστασης.

Παράλληλα με την τοποθέτηση του νέου τάπητα, αξίζει να σημειωθεί πως εργασίες θα γίνουν και στις εξέδρες του γηπέδου, με νέα καθίσματα, αλλά και αντικατάσταση των δοκαριών.

Το χρονοδιάγραμμα

Πότε θα είναι έτοιμο όμως το γήπεδο, προς χρήση;

Αυτό είναι ένα βασικό ερώτημα που έχουν στο μυαλό τους οι περισσότεροι, βλέποντας πολύτιμος χρόνος να χάνεται..

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν, πως το πιθανότερο σενάριο είναι, οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου και το γήπεδο να παραδίδεται έτοιμο στα αγωνιστικά τμήματα.

Ωστόσο μιας και το αρχικό χρονοδιάγραμμα, δεν στέφθηκε με.. επιτυχία, θα πρέπει να σημειωθεί πως βάση σύμβασης, το έργο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Αρωγοί της προσπάθειας Περιφέρεια και Δήμος

Το μόνο σίγουρο στην παρούσα φάση είναι, πως τόσο η Περιφέρεια, όσο και ο Δήμος Τήνου βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση, ώστε το γήπεδο στο Βίντσι να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του.

Η Τήνος άλλωστε είναι ένα νησί που απασχολεί εκατοντάδες αθλητές, για αυτό και θέλει να παραδώσει ένα πραγματικό στολίδι, το οποίο, πέρα από σύγχρονο θα είναι και ασφαλές.

www.arthografos.gr

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.