Το Ξωτικό wine&deli ανακοίνωσε τον νικητή του διαγωνισμού φωτογραφίας

O φωτογραφικός διαγωνισμός του Ξωτικό wine&deli στο Facebook με θέμα "Καλοκαίρι στην Τήνο" έληξε. Το βραβείο κερδίζει η Ειρήνη Παλαμάρη και η φωτογραφία με τίτλο "το πιο ωραίο ηλιοβασίλεμα στην χώρα με τις βαρκούλες" που συγκέντρωσε 222 likes.

Οι δυο επόμενες σε δημοφιλία φωτογραφίες ανήκουν στους Iα Κόκκου με τίτλο " (Γλ)αραλίκι" και 176 likes και Περικλής Ρίπης με τίτλο "τσουλήθρα στους αμμόλοφους της Παχιάς Άμμου" και 149 likes

Στο διαγωνισμό πήραν μέρος περισσότεροι από 100 φωτογράφοι, με περισσότερες από 150 φωτογραφίες. Μπορείτε να τις δείτε στη σελίδα https://www.facebook.com/events/1232997406882740/

Το βραβείο είναι ένα τριήμερο ταξίδι στην Τήνο για δυο άτομα, με τη χορηγία του Byzantio City Hotel και της Lagouros Tours.

Σχετικά με το καλλιτεχνικό μέρος του διαγωνισμού, οι φωτογραφίες που θα ξεχωρίσει η επιτροπή των φωτογράφων, με βάση την καλλιτεχνική τους αξία θα ανακοινωθούν σύντομα. Οι φωτογραφίες αυτές θα πάρουν μέρος σε έκθεση που θα διοργανώσει το Ξωτικό.

Eυχαριστούμε για την ωραία σας συμμετοχή!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.