Μετά το θετικό ξεκίνημα των κορασίδων του Περιστεριώνα Τήνου, στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μπαίνουν άλλα δύο τμήματα του σωματείου. Το γυναικείο και το εφηβικό τμήμα με υποχρεώσεις το ερχόμενο ΣαββατοΚύριακο.

Το τμήμα των γυναικών θα αντιμετωπίσει αύριο, Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου στη Σαντορίνη το αντίστοιχο τμήμα της Αθλητικής Ένωσης. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΔΑΠΠΟΣ στις 20.30 το απόγευμα. Το επόμενο Σάββατο, 5 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου θα πραγματοποιηθεί ο ίδιος αγώνας με γηπεδούχο τον Περιστεριώνα Τήνου. (Θα επιστρέψουμε με νεότερη ανάρτηση επ' αυτού).

Το Εφηβικό τμήμα -Πρωταθλητές Κυκλάδων και φέτος- θα αναμετρηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου στις 13.00 το μεσημέρι την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου με το αντίστοιχο τμήμα της Ερμούπολης. Το τμήμα του Αντώνη Βιδάλη θέλει να ξεκινήσει κι αυτό θετικά της φετινές του αγωνιστικές του υποχρεώσεις και να υπερασπιστεί το τίτλο του πρωταθλητή για ακόμα μια χρονιά. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.