Ένα ιδιαίτερο γιορτινό απόγευμα διοργανώθηκε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 (παραμονή της Παγκόσμιας Μέρας Ηλικιωμένων) στον οικισμό της Ποταμιάς με αφορμή τα εκατοστά γενέθλια της κας Χαρικιοπούλου Αννέζας.

Με πρωτοβουλία των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» Δήμου Τήνου και τη συνεργασία του Συλλόγου και της Ενορίας της Ποταμιάς συγκεντρώθηκαν στο παλιό σχολείο του χωριού συγγενείς, συγχωριανοί και φίλοι της κας Αννέζας. Πολλές οι συγκινητικές στιγμές που συνόδεψε με το ταλέντο και το ακορντεόν του ο κος Αντώνης, ενώ κόσμος έφτασε από όλη τη Τήνο, ιδιαίτερα από τη Στενή και τη Χώρα, αλλά και από την Αθήνα. Ξεχωριστή ήταν η στιγμή προβολής σύντομου βίντεο με ευχές από τις εγγονές της που ζουν στην Αγγλία.

Η κα Αννέζα σβήνοντας τα κεράκια της τούρτας ευχαρίστησε όλους μέσα από την καρδιά της για την τιμή και τη χαρά που της έδωσαν αλλά και όλα κεράσματα, τα δώρα και τα λουλούδια που έλαβε, ευχόμενη καλή υγεία. Οι δυνάμεις της έφτασαν ακόμα και για ένα σύντομο χορό !

Οι θετικότερες σκέψεις μας συνοδεύουν τη γηραιότερη ίσως κάτοικο της Τήνου με την ευχή να διατηρήσει την ίδια διαύγεια πνεύματος και τη ζωντάνια της για πολλά χρόνια ακόμα, παράδειγμα δύναμης για όλους εμάς τους νεότερους.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.