Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τήνου αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου και εκλογή Αντιπροέδρου αυτού. Η θητεία των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου ακολουθεί τη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου και λήγει πάντοτε με την εγκατάσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου - Άνδρου, το οποίο είναι εννεαμελές, με μέλη τους κάτωθι:

1. Γεώργιο Σανταμούρη Δημοτικό Σύμβουλο με αναπληρώτρια την Αντιδήμαρχο κ. Ευγενία Αλοιμόνου. Πρόεδρος
2. Εμμανουήλ Λούβαρη Δημοτικό Σύμβουλο με αναπληρωτή τον κ. Δημήτριο Μπάσιο μέλος του Συμβουλίου της Κοινότητας Τήνου. Αντιπρόεδρος
3. Νικολέτα Τριανταφύλλου – Οριάνου Δημοτική Σύμβουλο με αναπληρώτρια την Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρυσούλα Πέτκοβιτς – Βλαχάκη.
4. Τον Προϊστάμενο της Λιμενικής Αρχής Τήνου (Λιμενάρχης) Τήνου, με αναπληρωτή του τον εκάστοτε εκ της υπηρεσίας του νόμιμο αναπληρωτή του.
5. Αναστασία Μπιθικώτση Δημοτική Σύμβουλος, με αναπληρώτρια την Δημοτική Σύμβουλο
Αθηνά Μακρή.
6. Νικόλαο Μουστάκα Αντιδήμαρχο, με αναπληρωτή τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Τηνιακό.
7. Γεώργιο Τρανάκο Δημοτικό Σύμβουλο με αναπληρώτρια την Δημοτική Σύμβουλο κ. Ανδρονίκη Μαμάη.
8. Αναστασία Μαμάη – Καπόν με αναπληρωματικό τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βασίλειο Αδάμη και
9. Γεώργιο Μαντζώρη δημότη ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή του τον κ. Αριστοτέλη Αστρά.

Μειοψήφησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Κροντηράς, Ιωάννης Ζαλώνης, Νικόλαος Γκίζης, Δημήτριος Βέρσαλης, Παντελέήμων Αρμάος, Μαρία Δενεκαρία, Αντώνιος Ξενόπουλος, Αλέξανδρος Κελαδίτης, Πέτρος Κουσουνάδης και Άννα Μαραβέλια

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.