Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 στο πλαίσιο της 6ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου μας από κοινού με μαθητές και μαθήτριες του ΕΠΑΛ συμμετείχαν σε πέντε αθλήματα (Ποδόσφαιρο, Καλαθοσφαίριση, Πετοσφαίριση, Αντιπτέριση και Επιτραπέζια Αντισφαίριση) σύμφωνα με το πρόγραμμα που οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής είχαν διαμορφώσει.

Κατά τη διενέργεια των αθλητικών δραστηριοτήτων δόθηκε έμφαση στη αξία της συμμετοχής και στο φίλαθλο πνεύμα.

Οι μαθητές που δεν επέλεξαν κάποιο από τα πέντε αθλήματα συμμετείχαν σε πεζοπορία προς το φράγμα της Βακέτας μαζί με καθηγητές. Η ενεργός συμμετοχή όλων των μαθητών ήταν και η επιτυχία της όλης εκδήλωσης.

Η άρτια οργάνωση και προετοιμασία από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Παναγιώτη Μπουζαλάκο και η ουσιαστική συμβολή του Διευθυντή και των Καθηγητών του σχολείου μας στη διεξαγωγή των δραστηριοτήτων συνετέλεσε να αποχωρήσουν όλοι οι μαθητές ευχαριστημένοι. Δεν ήταν απλά μια μέρα χωρίς διάβασμα, αλλά μια μέρα γεμάτη κίνηση και εμπειρίες.

Ευχόμαστε να υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους με πάγιο αίτημα την αύξηση των ωρών της Φυσικής Αγωγής στο Λύκειο (για μια ακόμη χρονιά και παρά τις υποσχέσεις του Υπουργείου Παιδείας οι μαθητές της Β’ Λυκείου έχουν μία και μόνο ώρα Φυσική Αγωγή την εβδομάδα).Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.