Στο σύστημα διαύγεια αναρτήθηκε πριν λίγες ημέρες η απόφαση σχετικά με την «προμήθεια μιας μονάδας αφαλάτωσης θαλάσσιου ύδατος με αντίστροφη όσμωση δυναμικότητας 1.000 m3/ημέρα». To κόστος του έργου αυτού ανέρχεται στο ποσό των 419.740,00€ επιπροσθέτως δρομολογούνται οι διαδικασίες για άλλη μια καινούργια αφαλάτωση.

Μπορεί να μετράμε μόλις ένα μήνα από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής Τήνου και με το καλημέρα παρουσιάζονται τα σχέδια - έργα για το νησί.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε κάποια έργα: α) Η παιδική χαρά στην πλατεία Ορλώφ είναι πιστοποιημένη μετά την πρόσφατη ανακαίνιση της και οι μικροί μας φίλοι την επισκέπτονται σε καθημερινή βάση. β) Η παιδική χαρά στην Παλλάδα όπου το έργο υπογράφτηκε τέλη Σεπτεμβρίου και η προθεσμία περαίωσης είναι τρεις (3) μήνες.

Συνεχίζοντας, γ) Η κατασκευή ενός νέου Αθλητικού Πολυχώρου το οποίο θα περιλαμβάνει ένα γήπεδο τένις, κουλουάρ στίβου τεσσάρων διαδρομών, πάρκο skate και υπαίθριο γυμναστήριο, δ) τέλος, άξιο αναφορά η τοποθέτηση συστήματος τηλεελέγχου  δικτύου ύδρευσης σε οικισμούς του Δήμου Εξωμβούργου.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.