Συνεχίζει αθόρυβα αλλά ουσιαστικά ο τοίχος της Αγάπης στην Τήνο. Ο εν λόγω τοίχος βρίσκεται -όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερες αναρτήσεις μας- στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου.

Να θυμίσουμε λοιπόν τα ακόλουθα. Τι είναι ο τοίχος της αγάπης; Είναι ένα κάθετο ξύλο χρωματισμένο (για την ακρίβεια είναι κάτι περισσότερο από ένα ξύλο), που έχει πάνω κρεμάστρες. Εκεί μπορεί να πάει κάποιος ό,τι δεν χρειάζεται (ρούχα, παιχνίδια κλπ) και να πάρει ό, τι χρειάζεται από τα αντικείμενα που βρίσκονται εκεί.


Όποιος θέλει να προσφέρει αντικείμενα που δεν του χρειάζονται μπορεί να τα πηγαίνει στο συγκεκριμένο μέρος (δείτε τις φωτο που συνοδεύουν το άρθρο) και ο κάθε ενδιαφερόμενος να τα παίρνει χωρίς να υπάρχει το αίσθημα της ντροπής ή το «κόμπλεξ» της αναγνωρισιμότητας.

Τέλος, να αναφέρουμε το σχόλιο που μας έστειλε ένας αναγνώστης μας αναφορικά με τον τοίχο της αγάπης: «Το κλικ ενός φακού δεν είναι μόνο πορτραίτα και τοπία, αλλά και κάτι τέτοιες εικόνες, τυχαίες, στο Διάβα σου... που σου μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου... Ένα μεγάλο εύγε!!» .

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.