Σήμερα από τις 14.00 μέχρι σχεδόν τη δύση του ηλίου η ομάδα Aegean Rebreath πραγματοποίησε καταδύσεις για τον υποβρύχιο καθαρισμό του λιμανιού της Τήνου. Αύριο την ίδια ώρα σειρά έχει το λιμάνι του Πανόρμου.

Η Κοιν.Σ.Επ Καλλονή Κελλιά θα διαχωρίσει και θα αξιολογήσει τα ανακυκλώσιμα υλικά στην έδρα της.

Στόχος είναι η δημιουργία Σταθμού Συλλογής Θαλάσσιων Απορριμμάτων. Μια καλή πρακτική με τη συνεργασία της #aegean_rebreath, του Δήμου Τήνου, του Λιμενικού Ταμείου, του συλλόγου Αλιέων Τήνου και της Κοιν.Σ.Επ Καλλονή Κελλιά.


Ο γραμματέας της Κοιν.Σ.Επ με την πολύ δυνατή καταδυτική ομάδα της Aegean Rebreath!Με τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Τήνου κο. Πέτρο Μαρκουίζο, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κο. Βαγγέλη Περιάλη και τη χαμογελαστή αυτοδύτρια της Aegean Rebreath


Ο πρόεδρος της Aegean Rebreath (με τη στολή κατάδυσης) και ο αντιδήμαρχος καθαριοτητας συζητούν για τα διαδικαστικά της υλοποίησης του κοινού μας στόχου.


Ο Μάνθος Δελλατόλας, μέλος της Κοιν.Σ.Επ Καλλονή Κελλιά, μιλάει για το παρόν και το μέλλον της ανακύκλωσης και εξηγεί γιατί επιμένουμε και να συνεχίζουμε.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.