Το λατομείο πέτρας “Φιοράντης” το οποίο βρίσκεται στην Τήνο, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την εξόρυξη, την εμπορία και την κοπή πέτρας και πλάκας Τήνου.

Λειτουργεί εντός ιδιόκτητου λατομικού χώρου, πλήρως αδειοδοτημένου, στην περιοχή «Γκντα» ή «Αγιά», επί του επαρχιακού δρόμου Χώρας Τήνου - Καλλονής (ή Κώμης). Βρίσκεται σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων από τη Χώρα της Τήνου, σε σημείο τέτοιο που μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα όλες τις περιοχές του νησιού.

Με σύγχρονες μεθόδους, σεβόμενοι το περιβάλλον και διαθέτοντας τα κατάλληλα μηχανήματα πραγματοποιούμε την ασφαλή και άρτια εξόρυξη της πέτρας από τα λατομεία μας. Στη συνέχεια οι πέτρες διαλέγονται βάσει μεγέθους, επεξεργάζονται, κόβονται σε οποιαδήποτε διάσταση και μορφή επιθυμείτε. Τέλος συσκευάζονται και αποστέλλονται άμεσα στο χώρο σας.

Η εκμετάλλευση στο λατομείο μας γίνεται έτσι ώστε ο χώρος εξόρυξης να αποδοθεί πλήρως αποκατεστημένος και απολύτως ενταγμένος στο τοπικό οικοσύστημα.

Στο λατομείο μας παράγουμε εξαιρετικής ποιότητας σχιστολιθικές πλάκες κατάλληλες για δάπεδα και στέγες καθώς και πέτρες για χτίσιμο και επενδύσεις. Οι πέτρες και οι πλάκες που σας προσφέρουμε ξεχωρίζουν για την αξεπέραστη ποιότητα, την μεγάλη αντοχή τους και την απόλυτη εφαρμογή τους.

Η μεταφορά των προϊόντων μας γίνεται με τα ιδιόκτητα οχήματα της επιχείρησής μας, οπουδήποτε μας ζητηθεί στην Τήνο αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Για την διευκόλυνση της μεταφοράς, διαθέτουμε γερανούς για την ασφαλή και γρήγορη τοποθέτησή τους στο σημείο που επιθυμείτε.

Παράλληλα, διαθέτουμε πεπειραμένα συνεργεία για την τοποθέτηση της πέτρας ή της πλάκας καθώς και την κατασκευή πέτρινων κατοικιών σε όλη την Τήνο.ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Η εξόρυξη στο λατομείο διενεργείται με πιστή εφαρμογή του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου για τα λατομεία (Κανονισμός Μεταλλευτικών και Λατομικών Εργασιών), των σχετικών τεχνικών και περιβαλλοντικών μελετών και των περιβαλλοντικών όρων με τους οποίους έχει αδειοδοτηθεί η επιχείρηση. Στο λατομείο γίνονται συστηματικά μετρήσεις για την έκλυση σκόνης και το θόρυβο και λαμβάνονται μέτρα για τον περιορισμό τους.

Επιπλέον, γίνονται ήδη φυτεύσεις σε κατάλληλα σημεία του λατομικού χώρου, με στόχο τη μελλοντική αποκατάσταση του χώρου και την εναρμόνισή του με το γύρω φυσικό περιβάλλον.

Η επιχείρηση συνεργάζεται με τον τοπικό περιβαλλοντικό σύλλογο «Οι Φίλοι του Πρασίνου» (https://tinosgreen.wordpress.com/) για την υλοποίηση και την προώθηση των δράσεων του.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνα Επικοινωνία: 697.762.0858 & 698.149.8050
E-mail: fiorantischristos@gmail.com
WebSite: www.latomeio-fiorantis.gr

Υπεύθυνος: ΦΙΟΡΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.