Σάββατο 12/10 τα δύο Superferry ολοκληρώνουν τα εφετινά δρομολόγια τους στο Αιγαίο και το ένα επιστρέφει στην καθιερωμένη γραμμή του Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο και το άλλο αποσύρεται για συντήρηση. Αναλυτικά, το Superferry συνεχίζει στη γραμμή με αναχώρηση το πρωί από Ραφήνα στις 7:50.

Ο απολογισμός των εφετινών δρομολογίων κρίνεται ιδιαίτερα θετικός (κατά πολύ καλύτερος από πέρσι). Τα πλοία συνδύαζαν σε μια διαδρομή τρία δρομολόγια. Το πρώτο ήταν οι επιβάτες από Ραφήνα για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο το πρωί. Η κινηση του - παρά τον ανταγωνισμό - ήταν πάντα Στη συνέχεια λειτουργούσε το δρομολόγιο από Μύκονο μέχρι Πάρο-Σαντορίνη, που ήταν μέρος του γύρου των νησιών των τουριστών.

Εκατοντάδες ήταν οι τουρίστες που ταξίδευαν μεταξύ των τριών δημοφιλών νησιών. Και τέλος το Σαντορίνη-Κρήτη, που αποτελούσε ένα δρομολόγιο μόνο του. Τα ίδια και στην επιστροφή.

www.enandro.gr

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.