Ολοκληρώθηκαν πλήρως οι εργασίες στο εξωτερικό μέρος του χώρου υποδοχής (reception) του Κέντρου Υγείας Τήνου ενώ πραγματοποιήθηκε και η τοποθέτηση τζαμιών. Τα αποτελέσματα είναι αντάξια της ανακαίνισης που έγινε πρόσφατα σε δάπεδο και ντουλάπια από την Υγειονομική Περιφέρεια.

Όπως αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο Σύλλογος Φίλων του Κέντρου Υγείας Τήνου "Νικόλαος Κόγκος": Ευχαριστούμε πολύ τον Κο Φίλιππα Κωνσταντίνου (επιχείρηση εμπορίας και τοποθέτησης τζαμιών κρυστάλλων) για την δωρεάν διάθεση και τοποθέτηση.

Στο ίδιο μήκος είχε κυμανθεί και η προηγούμενη ανακοίνωση του Συλλόγου αναφορικά με την reception που ανέφερε χαρακτηριστικά: Ο Σύλλογος μας, ο οποίος επιβαρύνθηκε το κόστος των εργασιών, θέλει να ευχαριστήσει την επιχείρηση της Δήμητρας και του Μάρκου Ζάρπα ο.ε (χρώματα Ζάρπα) για την δωρεάν χορήγηση των υλικών (πάγκοι, μελαμίνες κλπ).

Τέλος, να αναφέρουμε πως έχουν ανακαινισθεί πλήρως τόσο οι τουαλέτες της μονάδας όσο και το πάτωμα (μπορείτε να δείτε εδώ περισσότερα)

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.