Η χορωδία Συλλόγου Γυναικών Τήνου και η χορωδία του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου, με την δασκάλα μας, μουσικό Μαργαρίτα Σαλταμανίκα, δουλέψαμε, να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, για την ομάδα μας.

Η συναυλία του καλοκαιριού με θέμα «ένα παράθυρο  ανοιχτό» αφιέρωμα στον ΛΕΥΤΈΡΗ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟ δημοσιογράφο, συγγραφέα και στιχουργό, μετά από δύο παραστάσεις στο νησί μας, αποφασίσαμε να ολοκληρώσει τον κύκλο της στην Αθήνα στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 13/10/2019

Στόχος  μας Αλληλεγγύη -Συνεργασία - προσφορά στον συνάνθρωπο.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, ο, τι  ο στόχος μας, (αγορά  αυτοκίνητου  για την δράση της «κατ ΄οίκον  Νοσηλείας») ολοκληρώθηκε με την ΔΩΡΕΑ του Κου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ. Είμαστε ευγνώμονες  για πολλοστή φορά, στο μεγάλο ευεργέτη του νησιού μας

Αγαπητοί χορηγοί μας, συμπολίτες μας ΧΡΥΣΟΙ -ΜΕΓΑΛΟΙ - ΜΙΚΡΟΙ.  Εταιρίες, μεγάλες επιχειρήσεις και επιχειρηματίες του νησιού μας. Ευχαριστούμε για, την εμπιστοσύνη σας. ΜΑΖΙ ΣΑΣ καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την δράση μας .
ΜΑΖΙ με όλους εσάς  που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών.

Συνεχίζουμε ...ενημερωθήκαμε για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας του νησιού μας και θα σας ενημερώσουμε τι ακριβώς θα καλύψουμε. Οι χορηγοί μας και οι Σύλλογοι που μας τίμησαν με τους εκπροσώπους τους θα παραλάβουν το έντυπο της εκδήλωσης.

Σας ευχαριστούμε απο καρδιάς και προετοιμαζόμαστε και για επόμενες δημιουργικές συνεργασίες.

Με σεβασμό για το Δ.Σ

Η πρόεδρος
Μαργαρίτα Πιπέρη

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.