Στο πλαίσιο δράσεων ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας, καθώς και την προτεραιότητα που έχει θέσει η νέα δημοτική αρχή στα θέματα κοινωνικής πολιτικής, ο Δήμος Τήνου με την υπ’ αριθμόν 143/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισε ομόφωνα να λειτουργήσει Κοινωνικό φροντιστήριο.

Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τους μαθητές του δήμου μας και τους οικονομικά ασθενέστερους εξ αυτών και να δημιουργήσουμε ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά του νησιού μας.

Το κοινωνικό φροντιστήριο θα απευθύνεται σε μαθητές όλων των βαθμίδων. Βέβαια εξαρτάται αποκλειστικά από τη συμμετοχή και την υποστήριξη των εθελοντών εκπαιδευτικών.

Γι’ αυτό το λόγο απευθύνει κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς για τη στελέχωση τμημάτων και την πληρέστερη κάλυψη των μαθησιακών αναγκών των μαθητών.

Ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση.

Η Δ/ντρια Διοικητικών Υπηρεσιών
Ιουλία Δελλατόλα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλούνται όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους να απευθυνθούν στο Κέντρο Κοινότητας καθημερινά και ώρες 08:00-14:00 τηλέφωνο επικοινωνίας 2283360134

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.