Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος αναφορικά με την χρηματοδότηση που διασφαλίστηκε για την πραγματοποίηση του σημαντικού έργου των εξωτερικών δικτύων ύδρευσης Καλλονής, Υστερνίων και Πανόρμου Τήνου. Το εν λόγω δελτίο τύπου του Δήμου Τήνου αναφέρει χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:

Η διασφάλιση της χρηματοδότησης για τα εξωτερικά δίκτυα ύδρευσης Καλλονής, Υστερνίων και Πανόρμου Τήνου αποτελεί άλλο ένα σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση βασικών υποδομών και τη βελτίωση της καθημερινότητας στο νησί μας.

Μία προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το 2008 και συνεχίστηκε από όλες τις δημοτικές αρχές βρίσκει επιτέλους τη δικαίωσή της, κάτι για το οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τόσο τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, όσο και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και επιμονή τον προγραμματισμό μας , ώστε το νησί μας να αποκτήσει αυτά που δικαιούται, αλλά και να καταστεί πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΩΤΟΣ

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.