Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία στον ΠΑΣ Τήνου, εν όψει την πρεμιέρας του, στον 1ο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας, με τον Αίαντα Σύρου.


Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή στις 16:30, στο Δημοτικό γήπεδο της Ερμούπολης, με τυπικά γηπεδούχο τον ΠΑΣ Τήνου, μετά από συνεννόηση των δύο ομάδων και να αποφευχθούν περιττά έξοδα διαμονής, στους μεταξύ τους αγώνες. Βέβαια στον αγώνα του δεύτερου γύρου, όπου ο Αίαντας θα είναι ο τυπικά γηπεδούχος, το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί, κατά πάσα πιθανότητα, στην Τήνο.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά το ρεπορτάζ, ο προπονητής της Τηνιακής ομάδας, Γιώργος Μάλλιος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το πρόσωπο και την διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, στον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΑΟ Πάρου. Η καλή εμφάνιση μπορεί να μην συνδυάστηκε με την πρόκριση, ωστόσο αυτό που μένει, είναι η συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών στο σχήμα του ΠΑΣ Τήνου, τους οποίους υπολογίζουν πολύ στον σύλλογο.

Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος που έχει οριοθετηθεί στην ομάδα, παίρνοντας δηλαδή παραστάσεις από τέτοιους αγώνες, οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στις ακαδημίες, έτσι ώστε να προωθηθούν αργότερα και στην ανδρική ομάδα.

«Προσπαθούμε να διατηρήσουμε στον κορμό της ομάδας 3-4 έμπειρα παιδιά, οι οποίοι με την σειρά τους θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους μικρότερους, να ενσωματωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα», τόνισε αρχικά στην ιστοσελίδα μας ο Γιώργος Μάλλιος, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον ΑΟΠ, λέγοντας τα εξής: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου. Τόσο οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές όσο και τα νεαρά παιδιά προσπάθησαν πολύ. Ειδικά παιδιά όπως ο Σάββας Πλυτάς, γεννηθείς του 2005, που αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, έδειξαν πολύ θετικά στοιχεία. Ο Κελαδίτης που μπήκε αλλαγή και αυτός είναι του 2005. Ο Φιλιππούσης είναι το 2005. Για εμάς αυτός είναι ο σκοπός της ομάδας. Από εκεί και πέρα, με την δικιά μας βοήθεια, θα ήταν ευχής έργον να μπορέσει κάποιο παιδί, να «ξεφύγει» από τα όρια της Τήνου».

Τέλος όσον αφορά το θέμα μη χρησιμοποίησης του γηπέδου στο Βίντσι, για τον Γιώργο Μάλλιο, είναι κάτι που επηρεάζει την βελτίωση των ποδοσφαιριστών του, αφού το γήπεδο της Στενής, δεν έχει τις απαραίτητες προδιαγραφές: «Κοιτάξτε. Σίγουρα οι συνθήκες παίζουν ρόλο στην βελτίωση των ποδοσφαιριστών κάθε ομάδας. Μπορεί βέβαια να υπάρχει μεγάλη διάθεση από τα παιδιά, ωστόσο σε ένα σημείο, τα επηρεάζει το θέμα του γηπεδικού».

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.