Την Κυριακή 13/10/19 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο νησί μας τελετή απονομής πιστοποιητικών αγγλικής γλωσσομάθειας από το Cambridge Assessment English τιμώντας τους μαθητές των φροντιστηρίων Σιώτη Αικατερίνη και Χαρικιοπούλου Ούρσουλα.

Το Πνευματικό Κέντρο του ΠΙΙΕΤ υποδέχτηκε γονείς, συγγενείς και φίλους των μαθητών τιμώντας με την παρουσία τους την προσπάθεια και την επιτυχία τους.

Όπως τονίσαμε στο καλωσόρισμα μας, ο βαθμός δυσκολίας των εξετάσεων Cambridge και η προετοιμασία που προϋποθέτουν για την επιτυχή κατάκτηση πιστοποίησης είναι τα στοιχειά που τις κάνουν να ξεχωρίζουν εδω και έναν αιώνα από την πληθώρα που υπάρχουν στην ελληνική αγορά.

Η παρουσία του κ. Stephen John Taylor ως εκπαιδευτικού και επιχειρηματικού διευθύνων σύμβουλου του Cambridge Assessment English γέμισε περηφάνια τους 38 μαθητές που βραβεύτηκαν. Ο κ. Taylor παρουσίασε στο κοινό την απήχηση των πιστοποιητικών Cambridge τόσο στον εκπαιδευτικό όσο και στον επιχειρηματικό τομέα παγκοσμίως, παραθέτοντας μερικά παραδείγματα όπου αυτά αναγνωρίζονται ως δείγμα αριστείας και σε μερικές περιπτώσεις ως μοναδική προϋπόθεση αποδοχής.

Μετά την τελετή απονομής, ο δήμαρχος Τήνου κ. Ιωάννης Σιώτος απεύθυνε επαινετικό λόγο προς τους επιτυχόντες μαθητές και τις εκπαιδευτικούς τους υπογραμμίζοντας τη σημασία της κατάκτησης τους για το μέλλον του τόπου μας μέσα από αυτούς, αλλά και τη σημασία της παρούσας τελετής που λαμβάνει χώρα πρώτη φορά στο νησί μας. Επίσης, αναγνώρισε τον κ. Taylor ως φίλο της Τήνου και τον προσκάλεσε ως μελλοντικό επισκέπτη της σε άπταιστα αγγλικά!

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά,

  • το Cambridge Assessment English και τον κ Stephen Taylor για την μεγάλη τιμή που μας έκανε να παραστεί στην τελετή απονομή μας 
  • την Express Publishing και το Cambridge Assessment για τα αναμνηστικά δωράκια των μαθητών, 
  • το Hellenic English Council για την άψογη συνεργασία τα 2 αυτά χρόνια διεξαγωγής εξετάσεων στο νησί μας, 
  • το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας Τήνου για την ευγενική παραχώρηση του χώρου και τον κ. Γκύζη για την βοήθεια του και την παραχώρηση εξοπλισμού, 
  • την κ. Χρύσα Παρασκευά και τις δεσποινίδες Ρηγου Μαριαλενα και Φωσκολου Ελίνα για το φωτογραφικό υλικό, 
  • τον δήμαρχο κ.Σιωτο και τον πρόεδρο δημοτικού διαμερίσματος Τήνου κ. Κογκο που παρευρέθηκαν στην τελετή μας 
  • τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν επιλέγοντας μας να καθοδηγήσουμε τα παιδιά τους σε αυτό το ταξίδι γνώσης 
  • όλους τους παρευρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους δίνοντας μεγαλύτερη αίγλη στην τελετή μας 
  • και φυσικά τους αγαπημένους μας μαθητές και μαθήτριες για την υπέροχη συνεργασία που έχουμε μέσα και έξω από την τάξη. 
  • Σας ευχαριστούμε θερμά.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, οι κόποι τους απέδωσαν και πετυχαν έναν από τους στόχους τους. Είμαστε και οι 2 πολύ υπερήφανες για όλους τους. Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι αυτή η αρχή μιας πολύ επιτυχημένης πορείας για τον καθένα και την καθεμιά.

Οι δασκαλες,

Σιώτη Αικατερίνη Χαρικιοπούλου Ούρσουλα

Τα ονόματα των πτυχιούχων ανά επίπεδο:

Pre-A1

ΑΡΜΑΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΠΟΥΖΑΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΔΑΡΜΗ ΤΕΡΕΖΑ
ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΙΩΣΗΦ
ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΥΙΖΑ
ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ ΙΩΣΗΦ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
ΔΕΣΥΠΡΗΣ ΣΥΜΕΩΝ

Α1

ΧΑΡΙΚΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΥΡΙΓΟΥ ΧΡΥΣΗ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Α2
ΔΑΡΜΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΦΡΑΜΠΑΣΧΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΥ ΕΛΕΩΝΟΡΑ
ΡΟΥΓΓΕΡΗ ΑΓΝΗ
ΣΑΛΤΑΜΑΝΙΚΑ ΑΜΑΛΙΑ
ΣΥΡΙΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Β1
ΧΑΡΙΚΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑ
ΓΙΑΒΡΕΔΕΛΗ ΦΡΑΓΚΙΣΚΑ
ΚΑΜΠΑΝΗ ΑΡΤΕΜΙΣ
ΚΟΛΛΑΡΟΥ ΒΡΙΣΗΙΣ ΜΟΛΥ
ΚΟΥΛΛΟΛΛΙ ΣΟΥΕΛΑ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΨΑΡΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΡΗΓΟΥ ΛΟΥΙΖΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Β2
ΡΗΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΣΟΥΡΑΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
ΤΟΥΦΕΚΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

C1
ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΙΩΣΗΦ
ΠΑΛΑΜΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΡΟΥΓΓΕΡΗ ΑΓΝΗ


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.