Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να πραγματοποιήσει τα τελευταία του δρομολόγια το Tera Jet για το νησί της Τήνου, σύμφωνα με το online σύστημα κρατήσεων. Από εκεί και πέρα δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα κάποιο δρομολόγιο από την Sea Jet εκτός αν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες. 

Όπως διαβάσαμε και στο enandro.gr το Σάββατο 12/10 τα δύο Superferry ολοκληρώνουν τα εφετινά δρομολόγια τους στο Αιγαίο και το ένα επιστρέφει στην καθιερωμένη γραμμή του Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο και το άλλο αποσύρεται για συντήρηση. Αναλυτικά, το Superferry συνεχίζει στη γραμμή με αναχώρηση το πρωί από Ραφήνα στις 7:50 όπως πάντα μέχρι Μύκονο και επιστροφή από Άνδρο για Ραφήνα στις 16:30. 

 ΤΟ SUPER EXPRESS ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΗ 10/10

Θα επανέλθει την άνοιξη μετά από πλήρη συντήρηση και με βελτιωμένες επιδόσεις. Προβλέπονται ταχύτητες σταθερά άνω των 32 μιλλίων την ώρα. Τα εφετινά δρομολόγια του κρίνονται επιτυχημένα παρά τα κάποια προβλήματα που παρουσίασε το νεοδρομολογούμενο πλοίο αρχικά. Την τελευταία περίοδο δεν είχε κανένα πρόβλημα και έδειξε πως μπορεί να στηρίξει την Άνδρο σημαντικά. Αναμένουμε και του χρόνου να συμβάλει ακόμα περισσότερο.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.