Η Τήνος θα συμμετάσχει στην 6η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού που θα διεξαχθεί 06 έως 08 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo. Εκπρόσωποι του νησιού θα είναι ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Τήνου υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου.

Η Έκθεση το 2019 μεγαλώνει με νέους τομείς τουρισμού και διεθνείς συμμετοχές από Αίγυπτο, Ισραήλ, Βουλγαρία, Σερβία, Κύπρο και Ινδία και θα συνεχίσουν βέβαια και από άλλες χώρες.

Οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες θα έχουν νέες επαγγελματικές συνεργασίες και θα συναντήσουν:

150 Διεθνείς Hosted Buyers από 50 χώρες με 8.000 Β2Β συναντήσεις με όλους τους εκθέτες. Το 2019 θα είναι μία χρονιά σταθμός για την έκθεση αφού θα παρουσιάσει ο πιο ολοκληρωμένο και ειδικευμένο μείγμα αγοραστών από το εξωτερικό για τους εκθέτες της που θα καλύψουν κάθε στόχευσή τους!

300 Εκθέτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό θα συγκεντρώσει η Έκθεση. Ήδη συμμετέχουν εκθέτες , πέραν της Ελλάδας , από Αίγυπτο, Ισραήλ, Βουλγαρία, Σερβία, Κύπρο και Ινδία , ενώ παραμένει αμείωτο το ενδιαφέρον συμμετοχής και από άλλες χώρες.

Χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Περιφέρειες & Δήμοι θα συμμετέχουν και θα παρουσιάσουν δυναμικά την περιοχή τους με τις Εταιρείες Τουρισμού, την Γαστρονομία και τους Ιστορικούς και Πολιτισμικούς θησαυρούς της περιοχής τους.

Gastronomy Tourism Στην 6η AIT Expo όλα τα «φώτα της Γαστρονομίας Τουρισμού» στρέφονται στην Ελληνική κουζίνα και τα αναρίθμητα ελληνικά προϊόντα Π.Ο.Π., τα οποία θα αποτελέσουν και τους κεντρικούς άξονες πάνω στους οποίους θα διοργανώσουν ένα πολυποίκιλο Live Cooking οι Καθηγητές και Σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ως αποκλειστικός εκπαιδευτικός χορηγός της έκθεσης. Θα εμπνευστούν και θα δημιουργήσουν ένα Special Ελληνικό Brunch και ένα Ειδικό Ελληνικό Πρωϊνό.

Στην έκθεση θα οργανωθούν επίσης πολλές παράλληλες Εκδηλώσεις, Διεθνείς Συναντήσεις, Ημερίδες και Workshops, που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των ταξιδιωτικών γραφείων και των ξενοδοχείων, με υψηλού επιπέδου ομιλητές επαγγελματίες και ειδικούς από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρώσουν το υψηλό και μεγάλο επαγγελματικό ενδιαφέρον της έκθεσης.

«Europe Mice Meeting» Η Διεθνής Ημερίδα θα είναι το επίκεντρο των εκδηλώσεων της έκθεσης για την ανάπτυξη του Συνεδριακού Τουρισμού και των Ταξιδιών Κινήτρων στη χώρας μας με κορυφαίους ομιλητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Online travel, Management και Marketing. Ο τρόπος που οι σύγχρονες τεχνολογίες καλύπτουν τις ανάγκες των Ξενοδοχείων, των Ταξιδιωτικών Γραφείων, των Επιχειρήσεων και των Οργανισμών Τουρισμού θα είναι από τα σημαντικά θέματα που θα παρουσιαστούν σε δύο Ειδικές Ημερίδες στην έκθεση.

Η 6η Athens International Tourism Expo , θα καλύψει και θα παρουσιάσει και το 2019, όλους τους τομείς του τουρισμού.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.