Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου η απονομή για τον διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργάνωσε η Τοπική Κοινότητα Κτικάδου. Οι συμμετοχές στον διαγωνισμό έφτασαν τις είκοσι (20) με την πρόεδρο της Κοινότητας Ιωσηφίνα (Πέπη) Βιδάλη να αναφέρει πως μπορεί να γίνει και θεσμός και ευχαρίστησε όλους του χορηγούς για την στήριξη τους.

Η κριτική επιτροπή όπου αποτελούταν από τα πέντε (5) φωτογραφία του νησιού ξεχώρισαν τις φωτογραφίες και προχώρησαν στην απόφαση του νικητή όπου ήταν ο κος. Γιώργος Βιδάλης. Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, κος Ευάγγελος Περιάλης και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας.

Ενθύμιο για την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό πήραν όλοι οι συμμετέχοντες. Η καλύτερη συμμετοχή κέρδισε ένα τριήμερο ταξίδι στην Σύρο (2 διανυκτερεύσεις) στο «ΟΝΑΡ ΒΙΛΛΑ». Οι φωτογραφίες είχαν δημιουργική προσέγγιση, από τα χωριά Κιόνια – Κτικάδος – Σπεράδος – Τριπόταμος & Χατζηράδος.

Τέλος, οι 13 καλύτερες συμμετοχές θα ενταχθούν στο συλλεκτικό ημερολόγιο της Κοινότητας Κτικάδου του Δήμου Τήνου.


Σε επόμενη ανάρτηση μας θα σας παρουσιάσουμε τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν στο διαγωνισμό. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.