Η Κοιν.Σ.Επ Καλλονή Κελλιά της Τήνου συμμετείχε στην ημερίδα “Φυσικά στις Κυκλάδες- Κάνοντας τη Διαφορά”, ένας διάλογος για το φυσικό περιβάλλον των Κυκλάδων, υπό την αιγίδα της Cyclades Preservation Fund.

Στην ημερίδα συμμετείχαν φορείς, ομάδες, συνεταιριστικές επιχειρήσεις και σύλλογοι από τα νησιά των Κυκλάδων.

Τα μέλη της Κοιν.Σ.Επ, Δημήτρης Σγούρος και Λήδα Νταφούλη παρουσίασαν το όραμα, το έργο και τους στόχους της Κοιν.Σ.Επ Καλλονή Κελλιά για την ανακύκλωση για το νησί της Τήνου. Η ολομέλεια εντυπωσιάστηκε από την καλή πρακτική που ακολουθείτε, καθώς με ελάχιστους πόρους παράγεται μεγάλο και σημαντικό έργο και τίμησαν την Κοιν.Σ.Επ αναφέροντάς την ως παράδειγμα.

Στη συνέχεια συμμετείχε σε ομάδες εργασίας με θέματα “Απορρίμματα και κυκλική οικονομία” ,  “Περί βιοποικιλότητας άγριας ζωής και θαλασσίων οικοσυστημάτων” και “Oικοτουρισμός και τουριστική ανάπτυξη” όπου όλοι οι συμμετέχοντας κατέθεσαν γνώσεις και εμπειρίες και ανέδειξαν την κατάσταση που επικρατεί στο νησί τους.

Ο διάλογος και η συνεργασία θα συνεχιστούν. Στη Σύρο προχτές δημιουργήθηκαν οι βάσεις για μια δυνατή συμμαχία για το περιβάλλον.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.