Οι Οικολόγοι Πράσινοι εκφράζουν ιδιαίτερη ικανοποίηση για το γεγονός ότι προχωράει η παραχώρηση στον Δήμο Τήνου του φορτηγού συλλογής γυαλιού προς ανακύκλωση, που θα βοηθήσει την ΚΟΙΝΣΕΠ Καλλονή-Κελλιά να αυξήσει τις ποσότητες του συλλεγόμενου γυαλιού ώστε να μειωθούν αντίστοιχα αυτές που θα κατέληγαν στο Κοσίνι. Ελπίζουμε ότι δεν θα καθυστερήσει η εύρεση συμβολαιογράφου για τη μεταβίβαση του αυτοκινήτου.

Επί πλέον ενημερωθήκαμε ότι το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) ενέκρινε την αγορά νέου απορριμματοφόρου ανακύκλωσης, το οποίο θα δοθεί στον Δήμο Τήνου σε αντικατάσταση του απορριμματοφόρου που κάηκε το καλοκαίρι. Ευελπιστούμε λοιπόν, ότι με αυτό τον τρόπο στις αρχές του 2020 ο Δήμος θα διαθέτει ένα τελευταίου τύπου απορριμματοφόρο ανακύκλωσης.  Από πλευράς μας υπενθυμίζουμε ότι μετά την παραλαβή του από το Δήμο, πρέπει να δρομολογηθεί η συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών και στα χωριά.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.