Όπως γνωρίζεται σήμερα πραγματοποιήθηκε στο νησί της Τήνου το Παντηνιακό Συλλαλητήριο αναφορικά με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην θέση Πράσσα. Το συλλαλητήριο αυτό ήταν ειρηνικό δίχως κανένα παρατράγουδο. Μπράβο στους διοργανωτές αυτού. 
Ας σταθούμε λίγο στους πολίτες του νησιού που για ακόμα μια φορά αποδεικνύουν πως στα δύσκολα είναι μια γροθιά παραμερίζοντας τις όποιες διαφωνίες μπορούν να υπάρχουν. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους επαγγελματίες του νησιού που στην πλειοψηφία τους έκλεισαν τα μαγαζιά τους, παράτησαν τις δουλειές τους για να δηλώσουν παρών σε αυτή την συγκέντρωση.Μπράβο στους φορείς, στα σχολεία, από τον πιο μικρό μέχρι και τον πιο μεγάλο σύλλογο που απέδειξαν πως δεν έχουν θέση στο νησί μας οι ανεμογεννήτριες. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, από όλα τα μέρη του νησιού παρευρέθηκαν σε αυτό το κάλεσμα. Σήμερα αποδείξαμε ότι η Τήνος όχι μόνο αντιδρά αλλά και δρα ενάντια στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών.

Μπράβο λοιπόν Τηνιακέ, μεγάλε και μικρέ!!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.