Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διαγωνιστικό project φωτογραφίας που διοργάνωσε η Κοινότητα Κτικάδου, με τίτλο «Φωτογραφίζω ταξιδεύοντας ή ταξιδεύω φωτογραφίζοντας» και θέμα τη φωτογραφική παρουσίαση, προβολή και ανάδειξη των χωριών της.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, που στελεχώθηκε από τους επαγγελματίες φωτογράφους:

1. Παρασκευά Χρύσα - «ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ»
2. Βιδάλης Γιώργος - «PHOTOGONIA»
3. Φωσκόλου Έβελυν - «ΦΩΤΟΓΡΑ...ΦΩΣ»
4. Κελαδίτου Ευθυμία - «FOTO TINOS»
5. Λάσκαρης Χάρης – «ΦΩΤΟ ΕΛΕΝΑ»

έκρινε 59 συνολικά φωτογραφίες από 20 ερασιτέχνες φωτογράφους και έκρινε ως καλύτερη τη φωτογραφία του Γιώργου Γ. Βιδάλη, στον οποίο και απονεμήθηκε το 1ο Βραβείο του διαγωνισμού, σε ειδική τελετή, που πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τήνου, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Βαγγέλη Περιάλη, των μελών του Συμβουλίου της Κοινότητας Κτικάδου και αρκετών από τους διαγωνιζόμενους  ερασιτέχνες φωτογράφους.Ο νικητής κερδίζει ένα τριήμερο ταξίδι στην Σύρο (2 διανυκτερεύσεις) στο «ΟΝΑΡ ΒΙΛΛΑ», ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν δωρεάν το επετειακό αναμνηστικό ημερολόγιο του 2020 που θα εκδώσει η Κοινότητα με τις 13 καλύτερες φωτογραφίες του διαγωνισμού, που αποτελούν έργα των Βιδάλη Γεωργίου, Πανωρίου Άννας, Πρελορέντζου Μάνθου, Φωσκόλου Κωνσταντίνας, Mavidi Peta, Πολυκανδρίτη Γεώργιου, Γκοτζιά Ευαγγελίας και Φώσκολου Γιώργου.

Το Συμβούλιο της Κοινότητας ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες, τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής για την ευγενική συμμετοχή τους, καθώς και τους χορηγούς του  project «ΟΝΑΡ ΒΙΛΛΑ ΣΥΡΟΥ», «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΝΕΙΑΣ» και «CUTE TINOS».

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.