Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου και της Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων, σας προσκαλούν την Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων (Ασημάκη Φωτήλα 40 και Λεωφ. Αλεξάνδρας, τηλ.: 210 8217361) σε εκδήλωση κατα την οποία θα τιμηθούν ο κ. Αλέκος Φλωράκης (∆ιεθνολόγος - Λαογράφος) και ο κ. Γεώργιος Αμιραλής (Εκπαιδευτικός - Φιλόλογος) για την πολυτιμότατη συμβολή τους στην καλλιέργεια και προβολή του Κυκλαδικού Πολιτισμού.

Για το έργο τους θα μιλήσουν ο κ. Εμμανουήλ Σέργης, ο κ. Λάζαρος Θεόφιλος και ο κ. Μάνθος Ποτήρης. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν οι πρόεδροι των ∆ιοικ. Συμβουλίων και θα συντονίσει ο κ. Αντώνιος Τζιώτης.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι όσοι Αθηναίοι επιθυμούν να υπογράψουν την διαμαρτυρία για τις ανεμογεννήτριες  θα μπορούν να υπογράψουν πριν η μετά την εκδήλωση που θα γίνει στο κτίριο  της Αδελφότητας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.