Το μυστικό μιας συνταγής είναι το πώς κάνεις τα υλικά να συνεργάζονται για το καλλίτερο γευστικό αποτέλεσμα. Λάδι και αλάτι στην προκειμένη περίπτωση. Το ύψιστο συστατικό της συνεργασίας γίνεται ορατό και αντιληπτό μόνον και εφόσον υπάρξει. Η γεύση της Τήνου είναι στα χέρια μας. Η επίγευση είναι η μοναδικότητά της.

Το μόνο που αρμόζει σε αυτό που βλέπουν τα μάτια μας είναι σεβασμός. Στηρίζουμε τον αγώνα κατά των ανεμογεννητριών και προγραμματίζουμε ένα Ξεφάντωμα - Πικ Νικ στα Πράσσα το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019. 

Το Πικ Νικ θα περιλαμβάνει τηνιακά προϊόντα: ζυμωτό ψωμί, λουκάνικο ψημένο στα κάρβουνα, παλαιωμένη γραβιέρα και ντομάτα με χοντρό αλάτι. Θα συνοδεύσουμε το φαγητό μας με ρακί, κρασί και καλή διάθεση δηλώνοντας ειρηνικά την αντίθεσή μας για την καταστροφή αυτού του τόπου.

Όσοι θέλετε να πάμε παρέα στα Πράσσα, θα συγκεντρωθούμε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στην Χώρα στις 10.00πμ στην διασταύρωση του περιφερειακού με τον παραλιακό δρόμο της Χώρας στον Σταυρό (έξω από το ΕΧΟ).

 Σας περιμένουμε όλους να ενώσουμε την φωνή μας ειρηνικά για την διατήρηση του «χειροποίητου» νησιού μας!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.