Στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Τήνου αναφέρθηκε ότι με έγγραφο της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων διαβιβάστηκε η εγκύκλιος του ΥΠΑΙΘ που αφορά στις σχολικές μεταβολές. Η διαδικασία ξεκινά από τις σχολικές μονάδες σε συνεργασία με τους Δήμους και έπειτα κοινοποίηση των προτάσεων και γνωμοδοτήσεων στη ΔΔΕ Κυκλάδων μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η προθεσμία των σχολείων για την υποβολή προτάσεων για τη ΔΔΕ έληξε την 22 Νοεμβρίου και το ΕΠΑΛ Τήνου με έγγραφο του έχει υποβάλει πρόταση για προσθήκη δύο νέων ειδικοτήτων:

1. Σχεδιασμού - Διακόσμησης εσωτερικών χώρων του τομέα εφαρμοσμένων τεχνών
2. Τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής του τομέα πληροφορικής.

Το Δημοτικό Σχολείο Εξωμβούργου Τήνου με έγγραφου του έχει υποβάλει πρόταση για τη λειτουργία του σχολείου ως 6/θέσιο για το σχολικό έτος 2020/2021 αντί για 5/θέσιο που ισχύει το τρέχον έτος.

Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας ομόφωνα δέχτηκε και τα δύο θέματα και τα διαβιβάζει στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Τήνου για λήψη σχετική απόφασης. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.