Οι κάτοικοι της Τήνου έχουν αποδείξει πάρα πολλές φορές, με πολλά παραδείγματα, πως όταν χρειάζεται κάποιος βοήθεια είναι εκεί και δείχνουν την αλληλεγγύη τους. Έτσι έγινε και την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου. Μέσα από το Tinos Today είχε ανακοινωθεί ότι στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση (Ανάμα Δέντρου) που πραγματοποίησε ο Δήμος Τήνου θα υπήρχε ένα κουτί προς ενίσχυση του Αλβανικού λαού που δοκιμάζονται στο Δυρράχιο και στα Τίρανα.

Μαζεύτηκαν συνολικά σε τρεις ώρες 1.776€ όπου στάλθηκαν σε ειδικό λογαριασμό. Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν τα ανάλογα κουτιά και στα Σουπερ Μάρκετ του νησιού.

Επικοινωνήσαμε με την επιτροπή που έχει αναλάβει αυτή την κίνηση και μας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε τους συμπατριώτες μας και ολους τους πολίτες της Τηνου για την βοήθεια τους στην προσπάθεια που κάναμε για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας. Η προσπάθεια συνεχίζεται».

Falenderojme te gjithe bashkeatdhetaret dhe qytetaret e Tinosit qe na perkrahen ne nismen humane per te lehtesuar sado pak dhimbjen e njerezve  te demtuar nga termet i 26 Nentori. Nisma do te vazhdoje .Do kete kuti per te mbledhur ndihma ne supermarket.Te dhurosh nuk do te thote qe do zgjohesh me i varfer. Ju urujme gezuar festat

Για όποιον θέλει να καταθέσει χρήματα το ΙΒΑΝ είναι το ακόλουθο:


Λεονωρα Λεκασι
Γκιναι Σονιλα
Βαλεντίνα Γαβριελατου
Ανιλα Χισενι
Αρτα Μπιζκα
Και Ρουντινα Πριφτη

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.